F1zz ..::SoLDaT::..
Numarul mesajelor : 70 Data de inscriere : 05/06/2013
| Subiect: GTA.DESTINYSV.RO DAM VIP+LVL 3+MASINI PERS+LEADERE+HELPERE+R Mier Sept 18, 2013 10:16 am | |
| HostName: DestinySv RomaniaAdress:gta.destinysv.ro:7777Players:xx/50Ping: 61 Mode: DestinySv GF v.0.0.8 Map: DestinySv Map Vrei sa intri si tu pe cel mai frumos server sa:mp 0.3x The GodFather?Atunci uita-te atent la ce scriu si te invit pe server !La noi e Distractia!Cateva Modificari: Am schimbat culoarea la fiecare factiune pe /f . Am bagat o comanda /aimtest 1 (e aim e voie cu el pe server) Am bagat dubite la spawnuri la mafie +altele *Avem multe update si serveru e facut azi 16/9/2013 !! Maine la ora 19:30 deschiderea Oficial!!!! Avem urmatoarele Factiuni: Mafii/Gangs:The MafiaThe TriadsBallas Las Venturas VagosVarios Los AztecasGrove Street Factiuni Pasnice/Agengy.:News ReporterTaxiMedicsLicense FactionHitmanTCC COPS:PoliceFBINational GuardMayor Cluburi: Cluburi:NFS ClubNRG ClubBikers Club. [size=18] Joburi: -Detective (Detectiv) -Lawyer (Avocat) -Whore (Servicii speciale :>) -Arms Dealer (Dealer de arme) -Car Jacker (hot de masini) -Drugs Dealer (dealer de droguri) -Car Mechanic (Mecanic de masini) -Bodyguard (Garda de corp) -Car Dealer (Vanzator de masini) -Boxer (Boxeor) -Trucker (Camionagiu) -Garbeage Collector (Gunoier) -Paper Boy (Ziarist) -Tow Agent (Aduci masinile distruse la groapa de gunoi)Eventuri automate :Fast-event = Primul care tasteaza identic codul castiga o suma random de bani. Hunting Event (/enterhunt) = Cineva trebuie omorat. Daca este omorat de cineva, acel cineva o sa primeasca o suma de bani, daca nu, invers. Am adugat /tankevent +LCS+MUlte altele avem dm/ct vs tt...etc
Eventuri zilnice :
Minigun-event / DM-event / GunGame-event (la sfarsit cel mai mare scor castiga o suma mare de bani) DestructionDerby Masini / DestructionDerby Hunter Mini-Eventuri (Deagle, Molotov, Grenada, Drujba, Shotgun, Cutit, Sniper) Last Man Standing Last Car Standing (Monster Truck) Hide'N'Sseek NRG Club - Stunte Event (/joinstunt)[/color][/color] = Primul la CP-ul rosu castiga bounty points si bani.NFS Club - Curse masini (/joinrace) = Primul in checkpoint-ul rosu castiga bounty si bani.+Multe alte eventuri improvizate si inventive din partea staff-ului.NFS & NRG Club:Rank-urile se dau pe baza la Bounty Points care se face prin WANTED _ Castigarea eventurilor automate personalizate clubului!2.Multe animatii /animlist**Mai multe pe server** **Masinile personale sunt gratis le gasiti la dealer ship pt mai multe gasiti pe server.! | |
|